Pelakon, Zila Bakarin berkongsi memori indah saat menjalani penggambaran drama bersiri, Hatimu Sedingin Salju bersama rakan pelakon hebat seperti Datin Maria Farida dan Khaty Azian.

Kongsi Zila, dia berasa seronok dan gembira sepanjang penggambaran rakaman drama arahan Bahri Uma Bajuri itu dijalankan.

Malah, Zila turut mendedah akan keperibadian Maria yang dilihat sebagai wanita yang lemah lembut dan Khaty pula sebagai pelakon yang periang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zila Bakarin (@zilabakarinofficial)

“Scroll punya scroll sambil lepak, nmpk pic ni. Terus flashback. Inilah kejadiannya di sebalik citer #hatimusedinginsalju. Tak pernah yg serious masing2, baik tua, muda sama perangai. Tapi itulah kami anak2 seni, sentiasa menjadi family di set shtg. Cuma antara kami je.

IKLAN

“Serious kita rindu sgt kakak2 kita dorg ni, @mariafarida yg lembut orgnye. Baik baik je bila berckp, aku sayang dia. @khatyazian kakak kita yg ceria je. Dia ni urat sedih dia dah putus, suka menyanyi. Penghibur kami kat set. i luv u kak,” tulisnya.

Pada masa sama, Zila turut ada bercerita mengenai pengalaman berlakon dengan Aprena Manrose. Jelas Zila, Aprena sangat baik.

“@mrsaprenamanrose my anakku. Sepanjang aku berlakun, dia satu2nye yg menjadi anak kita. Tak pernah nak menyusahkan org. Tiap kali ade sc peluk dia, kita rasa betul2 dia cam anak kita. Baik sgt budak ni…u sgt2 yank.

IKLAN

“Ok.. so dah lepak2 kat umah, jgn lupa tgk.. #hatimusedinginsalju #maghribdulu baru smbg tgk,” tulisnya lagi.

Selain mereka, drama Hatimu Sedingin Salju yang disiarkan di slot Akasia TV3 turut dibintangi pelakon hebat lain seperti Hisyam Hamid, Hafeez Mikhail, Bella Dowanna dan Fadlan Hazim.

IKLAN

Media Hiburan sedang menganjurkan pertandingan menarik bersempena dengan MCO 3.0 ini, siapa tahu rezeki akan jadi milik anda.

Pertandingan nyanyian ‘Karok Lockdown’ khas buat anda yang mahu ketengahkan bakat menyanyi, kalau bertuah ganjaran wang tunai menanti!

Apa yang anda perlu buat? Klik saja link DI SINI untuk mendaftar sekarang. Mana tau korang pemenang yang kami cari, all the best!

Foto: Instagram Zila Bakarin